SAMARBEIDSPARTNERE

Industribeslag www.industribeslag.com
Med vår lagerkapasitet har vi et stort varesortiment, som gjør oss til en totalleverandør for trevareindustrien.
Vi levererer til:
- Vindus- og dørprodusenter
- Hytterprodusenter
- Ferdighusfirma
- Møbelprodusenter
- Kjøkkenprodusenter

 
B.Sørbø AS
Spesialartikler til bygningsindustrien
 
AS Spilka Industri
Spilka er et moderne industriselskap, som produserer systemløsninger for produksjon av vindu. Bedriften er internasjonalt rettet, og selger sine løsninger til kunder i mer enn 20 land. Bedriften er lokalisert på Emblem i Ålesund kommune, og har 50 ansatte.  
På mer enn 40 millioner produserte Spilka Classic beslag har de registrert 0,00006% reklamasjoner i løpet av de siste 40 årene - eller 6 hengsler for hver million levert. Utvilsomt den beste hengslen som finnes!
 
 
Nicopan  www.nicopan.no
Nicopan er verdens nordligste isolerglassprodusent - beliggende på Senja i Troms fylke. De ble etablert i 1990, og er i dag 14 ansatte. Bedriften omsetter for ca 28mill årlig. Bedriften er en av landets ledende innenfor bygningsglass. De bestiller høy kompetanse innen rådgivning i valg av glassløsning.
 
   

Hemis har mange års erfaring med bedriftshelsetjeneste fra de ledende bedriftene innen de fleste bransjer i Nordland, Troms og Finnmark. De har i dag avdelinger i Bodø, Tromsø og Alta. Hemis tilbyr en mulighet til å dele denne erfaringen med alle bedrifter som er opptatt å ta vare på sin viktigste ressurs - de ansatte.

 

itum as www.itum.no
itum as er en av norges ledende leverandører av internettjentester til byggevarebransjen. Mer enn 120 norske bedrifter har i dag i drift gode internettløsninger fra itum as.

 

AKTUELT
Julen 2017
11.12.2017
Takk, til dere alle, nye som gamle, for at
Velkommen, Hugo!
26.10.2017
Hugo Ketil Lundbakk er tilbake
Sommerferie
20.07.2017
Sommerferie
Vi tar ferie, og holder